AYDAN_GÜLCIN Çaylak hepsici
| Konu: PhotoFiltre'de Yazi Tipi Ekleme..(Resimli Anlatim) Salı Şub. 26, 2008 8:52 pm | |
| eft şimdi aşağıdki adresten yazı tipleri indiriyorsunuz... yazı tipi indir;) indirdiğiniz yazı tiplerini masa üxtünde bir klosör açıp kaydediyorsunuz sonra... klosörün içindeki dosyaların hepsini seçiyorsunuz(ctrl+a)ve kopyalıyorsunuz(ctrl+c) sonra başlat+ayarlar+denetim masasını açıyorsunuz.. görüntü ve temaları seçiyorsunuz... yan tarafta yazı tipleri çıkması lazım..işte resmi:
açtıktan sonra kopyaladığınız yazı tipini bu klosöre yapıştırıyorsunuz ediyorsunuz bu kadar...ve daha sonra photofiltreyi açıyorsunuz yazı tiplerine eklediğiniz yazı tipinin olduğunu görüyorsunuz...not:sadece photofiltrede değil tüm yazı yazılan programlarda etkilidir![size=large] Emeğe saygı -Alintidir! -[/size] [/quote] | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 23/02/08 Nerden : ηαρçαη кαçıя¢αηмı вєη_
| Konu: Geri: PhotoFiltre'de Yazi Tipi Ekleme..(Resimli Anlatim) Salı Şub. 26, 2008 9:03 pm | |
| konuyu sabitliyorum cnmm bravo | |
|
çatlak Admin
| |
grubumhepsieren Çaylak hepsici
| Konu: Geri: PhotoFiltre'de Yazi Tipi Ekleme..(Resimli Anlatim) Perş. Nis. 17, 2008 6:32 pm | |
| | |
|
betüll Mega Moderatör
| Konu: Geri: PhotoFiltre'de Yazi Tipi Ekleme..(Resimli Anlatim) Cuma Nis. 25, 2008 9:09 pm | |
| | |
|